Home Nieuws PSV iconen realistisch na koppositie: ‘PSV maakt geen indruk en leeft boven...

PSV iconen realistisch na koppositie: ‘PSV maakt geen indruk en leeft boven zijn stand’

573
0

De PSV iconen Willy en Rene van de Kerkhof zagen afgelopen weekend dat PSV in Nijmegen, in een lege Goffert, de koppositie op Ajax wist te veroveren.

Voor Willy en Rene is het bepaald geen prestatie dat PSV bovenaan staat. Maar die insteek kun je ook omdraaien. Misschien is het juist wel een prestatie te noemen dat een elftal wat toch vaak door twijfel omgeven wordt, juist wel bovenaan staat. Vooralsnog zijn de beide broers niet onder de indruk van dat wat PSV laat zien aan de achterban.

Natuurlijk zijn Willy en René blij met de koppositie van PSV maar echt indruk maakte de ploeg van Roger Schmidt niet op de mannen. Gezien het spel wat het elftal van Schmidt op de mat weet te leggen, leeft PSV boven zijn stand, vinden de beide broers. Het keeperswerk van Joel Drommel houdt ook nog steeds niet over, vinden beide PSV iconen.

De broers beseffen ook dat PSV aanstaand weekend nog verder kan uitlopen op beide titelkandidaten. Feyenoord en Ajax treffen elkaar immers in een onderlinge wedstrijd. De overwinning van AZ in Amsterdam was dan ook erg welkom, stellen Willy en Rene vast in de wekelijkse podcast.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here