Home Nieuws PSV fan roept op tot massale steun voor Drommel | Tegengeluid: ‘Paniekaanval...

PSV fan roept op tot massale steun voor Drommel | Tegengeluid: ‘Paniekaanval door Drommel’

4292
0

Wacht Joël Drommel enkele cruciale weken dan wel maanden, met PSV of gaat de keeper ‘gewoon’ zijn werk doen en dan als transferkandidaat de zomerstop in?

Een transferkandidaat, zo wordt Drommel omschreven door Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. De doelman zal zijn reserverol immers geen jaren willen aanhouden. Op de bank bij een topclub je brood verdienen, is niet waar je aan denkt als je de leeftijd van Drommel hebt. Hoe dan ook, Drommel kan en moet aan de bak. De doelman uit Bussum heeft wat te bewijzen na een matig eerste jaar onder de lat bij PSV.

De doelman heeft Ruud van Nistelrooij en de rest van de spelers en staf in ieder geval aan zijn zijde staan maar dat geldt niet voor alle PSV fans. Menig PSV fan heeft het vooralsnog niet zo op de kunsten en prestaties van de doelman die na een veelbelovende periode in Enschede overkwam van FC Twente.

PSV fan en Twitteraar Reza Athar heeft weinig vertrouwen in Drommel getuige zijn Tweet over de doelman, die de komende maanden de kans gaat krijgen nu de Argentijnse nummer één uitgeschakeld is. PSV fan en ook actief Twitteraar Wouter Ritmeester ziet het anders en roept op tot steun voor Drommel.


Vorig artikelSávio terug bij Manchester City, Braziliaans toptalent verruilt de Herdgang voor revalidatie in Manchester
Volgend artikelIs van Nistelrooij geloofwaardig over Drommel: ‘Wij hebben twee eerste keepers bij PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in