Home Nieuws Is van Nistelrooij geloofwaardig over Drommel: ‘Wij hebben twee eerste keepers bij...

Is van Nistelrooij geloofwaardig over Drommel: ‘Wij hebben twee eerste keepers bij PSV’

373
0

Doelman Joël Drommel staat de komende weken en zo niet maanden, op doel bij PSV.

Onverwacht zag PSV deze week de Argentijnse nummer één afhaken met een blessure en dus is het de beurt aan Joël Drommel. Ruud van Nistelrooij heeft in ieder geval alle vertrouwen in Joël Drommel en dat is nodig ook. De doelman kende turbulente tijden bij PSV omdat het regelmatig niet voldoende was en feitelijk regelmatig onvoldoende bleek te zijn wat de jonge Bussumer liet zien in wedstrijden.

PSV greep in en haalde Walter Benítez naar Eindhoven en dat mag gerust een succes worden genoemd, al maakt de goalie die geen Argentijns international is, ook geregeld kleine foutjes. Toch is Walter Benítez onbetwist de nummer één onder de lat bij PSV. Op zijn beurt heeft Ruud van Nistelrooij wel degelijk alle vertrouwen in Joël Drommel. De trainer heeft eigenlijk een beetje teveel vertrouwen en geloof in Joël Drommel want de tweede doelman wordt door Ruud van Nistelrooij eigenlijk als eerste doelman gezien, terwijl daar bijvoorbeeld tijdens het duel tegen Sparta voor de beker niet meteen alle aanleiding voor was. Wel dient gezegd te worden dat Joël Drommel in de slotminuten middels een prachtige redding een bijna zekere goal voor Sparta wist te voorkomen.

Toch is de uitspraak van Ruud van Nistelrooij over Joël Drommel een uitspraak die tegen het ongeloofwaardige aan zit. Van Nistelrooij noemt Joël Drommel een ‘eerste keeper’.


Vorig artikelPSV fan roept op tot massale steun voor Drommel | Tegengeluid: ‘Paniekaanval door Drommel’
Volgend artikelGroningen fans op de training, Jetro Willems stapt naar voren: ‘Bij PSV ook gedaan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in