Home Nieuws PSV dient verzoek in tot uitstel van wedstrijden, mogelijk geen winterstop en...

PSV dient verzoek in tot uitstel van wedstrijden, mogelijk geen winterstop en wedstrijden met kerst

334
0

PSV en de andere Ere- en Keukenkampioendivisieclubs richten de pijlen massaal op de KNVB nu er opnieuw in lege stadions gespeeld moet gaan worden.

En dus lijken de clubs massaal in een soort opstand te komen want er kunnen immers geen inkomsten worden gegenereerd worden. Ook PSV heeft bij de KNVB het verzoek ingediend om de komende twee speelrondes in de Eredivisie te verplaatsen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen mag er komende weken geen publiek aanwezig zijn in de stadions. De KNVB onderzoekt momenteel met de Eredivisie CV scenario’s om wijzigingen in het speelschema aan te kunnen brengen.

Een mogelijkheid is het verplaatsen naar begin januari dan wel eind december. Dat zou betekenen dat er geen winterstop plaats zal vinden en dat er bijvoorbeeld met kerst gevoetbald zou kunnen gaan worden. Indien de huidige maatregelen niet worden verlengd zou PSV – FC Utrecht op zaterdag 4 december wel gewoon met publiek gespeeld kunnen worden.

Het aanvangstijdstip zal dan echter wel verlaat moeten worden, omdat de wedstrijd nu voor 16:30 uur op het programma staat. De huidige regels zouden om 18:00 uur aflopen. Het Europa League-duel tegen Sturm Graz op donderdag 25 november zal wel zonder publiek gespeeld moeten worden.


Vorig artikelOok Sevilla ziet snelle terugkeer Luuk de Jong als optie
Volgend artikelCody Gakpo in Qatar voor extra check en herstel enkel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in