Home Nieuws Cody Gakpo in Qatar voor extra check en herstel enkel

Cody Gakpo in Qatar voor extra check en herstel enkel

556
0

Cody Gakpo is er alles aan gelegen spoedig te herstellen van zijn enkelblessure. De aanvaller reisde recent af naar Qatar om zijn herstel te bevorderen.

Dat nieuws brengt het Eindhovens Dagblad. Gakpo is momenteel in Qatar om zijn enkel te laten onderzoeken. Het oliestaatje is geen onbekend terrein voor PSV en Gakpo. PSV belegde in de winterstop al eerder een trainingskamp in het veel besproken land in het Midden-Oosten. De aanvaller ondergaat een check bij een medisch expert in Doha. Alles gaat in goed overleg met de medische staf van PSV, zo meldt de regionale krant over de blessure van Gakpo.

Aanvankelijk waren er zorgen omdat hij nu voor de tweede keer dezelfde blessure heeft opgelopen. Aan het begin van dit kalenderjaar raakte hij geblesseerd na een harde overtreding in de uitwedstrijd tegen Sparta. Volgens betrokkenen loopt het herstel van Gakpo goed. In de komende weken wordt Cocy Gakpo dan ook weer terugverwacht. Wanneer precies en of hij dan meteen voluit kan meetrainen is nog onduidelijk.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here