Home Nieuws POLL | Een eventuele aanvoerdersband voor Xavi Simons

POLL | Een eventuele aanvoerdersband voor Xavi Simons

3986
0

Het heeft er alle schijn van dat Xavi Simons volgend seizoen nog voor PSV zal spelen.

De gesprekken tussen club en speler plus management verlopen in goede harmonie. Dus kunnen we voorzichtig vooruit kijken naar nog een seizoen Xavi Simons bij PSV.

Op de achtergrond, gonst het nog altijd van de geruchten over geïnteresseerde clubs. Toch heeft men ook binnen PSV alle geloof en vertrouwen in het aanblijven van Xavi Simons, over wie we wel voorzichtig kunnen concluderen dat er van zijn kant enige twijfels bestaan over een extra jaar PSV.

De middenvelder spreekt zich geregeld cryptisch uit over zijn toekomst, maar niet in duidelijke bewoordingen. Ondertussen lijkt Paris Saint-Germain noga altijd een serieus te nemen partij te zijn als over de toekomst van Simons gaat. Echter worden er ook andere grote Europese clubs aan de middenvelder gelinkt. Voorzichtig gaan er stemmen op om een nieuw elftal rond Simons heen te bouwen én om de jongeling de aanvoerdersband om de arm te schuiven. Dat lijkt enigszins snel te gaan en tevens teveel van het goede te zijn na één goed seizoen.

Toch kan het niet worden uitgesloten. Trainer Phillip Cocu besloot tien jaar geleden een zeer jonge Wijnaldum ook tot aanvoerder te benoemen. Later nam Luuk de Jong die rol op zich, waar hij dat heden ten dage nog steeds doet. Het lijkt onlogisch om De Jong nu de band te ontnemen en vervolgens de jonge Simons tot aanvoerder te benoemen. De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano meldde zondagavond dat PSV met de gedachten speelt om Simons tot aanvoerder te benoemen.

Hoe kijk jij aan tegen een eventueel aanvoerderschap van Xavi Simons? Stem nu op de nieuwe POLL op PSV Inside.

Een eventuele aanvoerdersband voor Xaxi Simons

Resultaten

Laden ... Laden ...


Vorig artikelPSV in Braziliaanse media genoemd voor talentvolle Rodriguinho, transfersom 6 miljoen euro
Volgend artikelTransfersom Noa Lang 12 miljoen euro | ‘PSV kan dat bedrag voor Noa Lang betalen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in