Home Nieuws Transfersom Noa Lang 12 miljoen euro | ‘PSV kan dat bedrag voor...

Transfersom Noa Lang 12 miljoen euro | ‘PSV kan dat bedrag voor Noa Lang betalen’

13214
1

Het is al even vrij rustig rond Noa Lang. Rond de interlands voor de Nations League was de aanvaller nog volop in het nieuws.

Lang kreeg na de interland Nederland – Italië directe vragen voorgelegd over zijn toekomst. De aanvaller werd gevraagd of er al gesprekken met PSV gevoerd zijn en of hij volgend seizoen voor PSV zou spelen.

Lang kon en wilde de directe vragen niet beantwoorden en hield zich op de vlakte door uit te spreken: ‘Ik ga daar niks over zeggen. Ik ga nu eerst met vakantie en daarna zien jullie wel waar ik speel’, aldus de gewilde aanvaller.

Desalniettemin, ongeacht wel of geen inkomende transfer van Noa Lang, wacht PSV een onrustige transferzomer. Er worden de nodige versterkingen verwacht. PSV lijkt op dit moment ver te zijn in de transfer van Ricardo Pepi. De transfersom voor de Amerikaans international is een serieuze som te noemen. Voetbal International Clubwatcher Marco Timmer denkt dat er naast de transfer van Pepi nog voldoende ruimte is voor die andere grote transfer. De transfer van Noa Lang naar PSV.

De clubwatcher van Voetbal International weet daarbij te melden dat de 24-jarige Oranje-international zo’n twaalf miljoen euro kosten. Oftewel, opnieuw een forse investering. “Dat kan de club na Pepi wel betalen, maar heel veel budget blijft er dan ook niet meer over”, schrijft de PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International.

“Mochten spelers als Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez verkocht worden, is er weer budget om die posities te vervangen en goed in te vullen. Hierdoor lijkt ook de defensie van de Eindhovenaren later in de transferperiode aan de beurt te komen, tenzij er verdedigers verkocht gaan worden. André Ramalho geniet bijvoorbeeld de interesse van meerdere clubs, zo weet Timmer te melden.


Vorig artikelPOLL | Een eventuele aanvoerdersband voor Xavi Simons
Volgend artikelNa Lazio Roma ook AC Milan geïnteresseerd in Joey Veerman, Milanese club heeft miljoenen te besteden

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in