Home Nieuws Peter Bosz reageert gevat na ‘bijzondere ontwikkelingen’ Noa Lang

Peter Bosz reageert gevat na ‘bijzondere ontwikkelingen’ Noa Lang

5741
0

We schrijven het trainingskamp in juli van dit jaar, in de Oostenrijkse Alpen.

Noa Lang is net enkele dagen contractspeler van PSV én Peter Bosz is net begonnen met het optrainen van selectie om zijn geliefde spel van hoog druk zetten en snel pressen vorm te gaan geven.

Want, het gaat heden ten dage nog steeds over de fysieke arbeid die nodig is om het voetbal van Bosz in de praktijk te brengen. Conditie, inhoud, kracht en weer terug naar conditie, inhoud en kracht. Nog steeds spreekt de trainer over zijn speelplan in combinatie met de nodige fysieke inhoud.

Tussen de zware trainingen door én net voor het vertrek van Xavi Simons, werd Bosz ook gevraagd naar de persoonlijkheid, houding en professionaliteit van Noa Lang. De jonge aanvaller heeft natuurlijk de nodige verhalen om zich heen hangen. Hoe kijkt Bosz naar Lang en hoe verhouden de topcoach en de topvoetballer zich tot elkaar?

De antwoorden van Bosz bewijzen dat het wel goed zit tussen beide totaal verschillende persoonlijkheden, want persoonlijkheden zijn het wel degelijk. Bosz bleek lovend te zijn over zijn op dat moment meest recente aanwinst.

‘Noa is een zeer professionele voetballer. Je zou het met hem eens vaker over voetbal moeten hebben, in plaats van over alle randzaken’, vertelde Bosz de verzamelde media.

De trainer doelde natuurlijk op de vele verhalen die over Noa Lang de ronde doen. Met name over zijn jaren in België. ‘Hij is anders dan ik ja’, verwees Bosz naar beide karakters. De trainer is los daarvan maar wat blij met de komst van Lang, die PSV een flinke kwaliteitsimpuls geeft.

Lang heeft net als Memphis Depay naast het topvoetbal en het beleven van zijn vak, ook andere interesses en bezigheden. Dat blijkt dezer dagen wel na bijzondere ontwikkelingen rond de aanvaller. Lang bracht donderdag namelijk een heuse plaat uit. De rap van Lang, of je er nu fan van bent of niet, haalde vrijdag zelfs verschillende tv-zenders. En dus werd Peter Bosz gevraagd naar zijn mening over dat wat de creatieve Lang nog meer in zijn mars heeft.

De antwoorden van de trainer zijn hilarisch en origineel te noemen, blijkt na vraagstellingen van ESPN.


Vorig artikelNEC gehavend | In Nijmegen volgt men de ontwikkelingen van Babadi op de voet: ‘Isaac had NEC niet nodig’
Volgend artikelRonaldo, nog altijd geliefd in Eindhoven maar ondervindt grote problemen in Spanje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in