Home Nieuws Opgeleefde Bruma na ESPN prijs: ‘Ik ben op dit moment heel gelukkig...

Opgeleefde Bruma na ESPN prijs: ‘Ik ben op dit moment heel gelukkig bij PSV’

515
0

Armindo Bruma werd afgelopen week beloond voor een goede maand augustus.

De Portugees lijkt aan opleving bezig te zijn en dat mag een prestatie worden genoemd. Bruma is weer belangrijk voor PSV, maakt speelminuten, geeft assists en scoort doelpunten. In gesprek met ESPN geeft Bruma aan vereerd te zijn dat hij de prijs ontving als beste speler van de Eredivisie van augustus.


“Ik ben heel erg blij en ik wil hard door blijven werken”, aldus Bruma. “Ik wil ook mijn teamgenoten bedanken, voor het helpen winnen van deze prijs. Ik ben op dit moment heel gelukkig hier. Ik wil de club en het team helpen door hard te werken en uiteindelijk kampioen te worden.”

De Portugees kende een teleurstellende start bij PSV maar lijkt aan zelfvertrouwen te hebben gewonnen. “Ik heb het hier lastig gehad, maar ik ben sterker teruggekomen. Ik ben harder gaan werken om het team en de fans te helpen, dat vind ik belangrijk. Scoren, assists geven en het team helpen om kampioen te worden is wat telt voor mij.”

Bruma krijgt de vraag waarom zijn start moeizaam was bij PSV, maar daar wenste de aanvaller niet op in te gaan. Er waren geruchten dat een moeilijke privé situatie debet was aan zijn spel en eerste jaar in Eindhoven. “Dat houd ik liever voor mezelf. Ik focus me nu gewoon op wat ik moet doen. Ik ben nu gewoon gelukkig hier en wil hard werken, dat is het belangrijkste.”

De aanvaller uit Portugal, die inmiddels even geen international van Portugal meer is, stelt vast dat er veel bij PSV is veranderd sinds hij terug is gekeerd na zijn huurperiode bij Olympiakos. “We zijn nu meer een team en de coach helpt elke speler individueel. Hij heeft mij, net als de rest, ook enorm geholpen. Het is hier dus wel enorm veranderd”, aldus Bruma.