Home Nieuws Onderhandelingen tussen PSV en PSG lijken al gaande: ‘Sangaré persoonlijk akkoord met...

Onderhandelingen tussen PSV en PSG lijken al gaande: ‘Sangaré persoonlijk akkoord met PSG’

6447
0

De interesse vanuit Paris Saint-Germain voor Ibrahim Sangaré kan uiters serieus worden genomen. De berichtgevingen volgen elkaar in rap tempo op.

Ondermeer de beide media One Football en Sports Zone melden dat een transfer van Ibrahim Sangaré naar Paris Saint-Germain gaande is. Oftewel, de beide clubs zouden met elkaar in onderhandeling zijn. Zowel One Football als Sports Zone melden dat Ibrahim Sangaré al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Paris Saint-Germain. Dat zou betekenen dat PSV en PSG om de onderhandelingstafel kunnen om de afkoopsom nader vorm te geven.

De clausule behelst een vaste afkoopsom van 37,5 miljoen euro maar daarmee is niet meteen gezegd dat er niet een lager bod op tafel kan worden gelegd als openingsbod. PSG zal rekening moeten houden met forse concurrentie voor de Ivoriaan, waarvoor Chelsea al eerder concreet in de markt was.

Ook wordt er melding gemaakt over de zogenaamde terugkoopclausule die Xavi Simons in zijn contract heeft staan. PSV zou volgens verschillende buitenlandse media alleen akkoord gaan als PSG de terugkoopclausule in het contract van Xavi Simons laat vallen. Dat lijkt toch wat anders te liggen en juridisch ook weer onmogelijk te zijn omdat er geen clausule is tussen PSV en Paris Saint-Germain maar slechts tussen PSV en Xavi Simons.

We kunnen inmiddels concluderen de Parijzenaars meer dan gemiddelde belangstelling tonen voor verschillende PSV’ers. Na Xavi Simons en Johan Bakayoko is PSG nu in de markt voor Ibrahim Sangaré.

Later meer.


Vorig artikelZaakwaarnemer bevestigt: Paris Saint-Germain richt pijlen op Ibrahim Sangaré
Volgend artikelHet afscheid van dankbare Madueke, die uitlegt wat PSV voor hem betekend: ‘Mijn tweede thuis’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in