Home Nieuws Zaakwaarnemer bevestigt: Paris Saint-Germain richt pijlen op Ibrahim Sangaré

Zaakwaarnemer bevestigt: Paris Saint-Germain richt pijlen op Ibrahim Sangaré

1323
0

Ibrahim Sangaré speelt nog maximaal twee wedstrijden voor PSV en zal Eindhoven dan gaan verlaten.

Hoewel er nog niets rond is en de echte interesse nog op gang moet komen, is het inmiddels duidelijk dat de wegen van PSV en de Ivoriaan zullen scheiden. De gewilde middenvelder kende een wisselvallig seizoen en was zelfs even bankzitter maar zijn kwaliteiten worden alsnog door geheel Europa erkent.

Dat lijkt inmiddels ook te gelden voor de Franse topclub Paris Saint-Germain, waar dus opnieuw de pijlen op PSV en spelers van PSV worden gericht. Ook Xavi Simons staat immers in de nadrukkelijke belangstelling van de club uit Parijs. Hetzelfde gold eerder dit jaar voor Johan Bakayoko. Met name de technisch directeur van de club ziet Simons graag terugkeren maar is tegelijk ook fan van Ibrahim Sangaré, weten Franse media te melden.

Campos is in Parijs de opvolger van de ontslagen technisch directeur Leonardo. De Portugees is als adviseur verantwoordelijk voor de samenstelling van de selectie en aast op nieuwe grote sterren voor PSG. Want er staat heel wat te gebeuren bij de Franse club, waar fans klaar zijn met Neymar, Messi en met de beruchte voorzitter van de club.

Concurrentie alom want ook tal van Premier League-clubs hebben al maanden interesse in Ibrahim Sangaré. De zaakwaarnemer van Sangaré weet in ieder geval te bevestigen dat zijn client ook in beeld is bij Paris Saint Germain. Dat meldt Voetbal International.

PSV kocht Sangaré drie jaar geleden van Toulouse en betaalde ongeveer negen miljoen euro. De vaste transfersom voor deze zomer ligt om en nabij de 37,5 miljoen euro. PSV zal dus miljoenen euro’s winst gaan maken op de Ivoriaan, die tegelijkertijd een speler is wiens kwaliteiten nog niet geheel tot volle wasdom zijn gekomen.


Vorig artikelFábio Silva snakt naar vastigheid: ‘Altijd wisselen van team is ook niet eenvoudig’
Volgend artikelOnderhandelingen tussen PSV en PSG lijken al gaande: ‘Sangaré persoonlijk akkoord met PSG’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in