Home Nieuws Obispo heeft mogelijk laatste wedstrijd voor PSV gespeeld, veel belangstelling uit topcompetities

Obispo heeft mogelijk laatste wedstrijd voor PSV gespeeld, veel belangstelling uit topcompetities

2811
0

De eerste geluiden dat Armando Obispo zijn laatste wedstrijd voor PSV heeft gespeeld zijn daar.

De nu nog geblesseerde Obispo kampt met knieklachten, die mogelijk pas over een goede twee maanden achter de rug zijn. Dat meldt Voetbal International. De inmiddels 24-jarige Obispo heeft in de uitwedstrijd tegen Feyenoord veel van zijn goodwill verspeeld bij de achterban van de club, nadat hij eerder uit bij FC Groningen hard door de ondergrens wist te zakken. Recent mocht Obispo weer invallen voor de ook geblesseerde Branthwaite maar het einde van de wedstrijd haalde de verdediger niet. Ook voor Obispo gold dat hij geblesseerd het veld kon verlaten met een volgende blessure.

Obispo heeft bij PSV een contract tot de zomer van 2025 en gek genoeg komt er steeds meer belangstelling op gang voor de fysiek sterke verdediger, mits fit. Het is daarom niet ondenkbaar dat Obispo zijn laatste wedstrijd in een PSV shirt speelde tegen Vitesse. Zijn korte invalbeurt zou zijn laatste optreden in het PSV shirt kunnen zijn. De interesse komt namelijk uit de grotere competities.

Zowel clubs uit de Premier League, de Spaanse La Liga en de Italiaanse Serie A dingen naar zijn handtekening, melden zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad. Obispo zal normaal gesproken niet meer dan 6 tot 7 miljoen euro gaan opleveren voor PSV. De verdediger kent nu eenmaal geen beste jaren als we de laatste 2 tot 3 seizoenen in ogenschouw nemen.


Vorig artikelOlivier Boscagli stevent tegen NEC af op een basisplaats
Volgend artikelSangaré scoort wereldgoal voor Ivoorkust, Bakayoko wint en valt in tegen Duitsland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in