Home Nieuws Olivier Boscagli stevent tegen NEC af op een basisplaats

Olivier Boscagli stevent tegen NEC af op een basisplaats

855
0

Na de voor Oranje moeizaam verlopen interland periode, wordt komend weekend de competitie weer hervat met een uitwedstrijd tegen NEC in Nijmegen.

Dat PSV moet winnen, is niets bijzonders en dat PSV moeite heeft met het winnen van uitwedstrijden is inmiddels ook al meer dan een half jaar een feit te noemen. Debet aan het vele puntverlies zijn ook blessuregevallen en daar lijkt maar geen einde aan te komen. De blessure van Armando Obispo is namelijk nog niet genezen en dat betekent dat de Fransman Olivier Boscagli weer in aanmerking komt voor speelminuten.

Voetbal International meldt dat Olivier Boscagli zelfs kans maakt op een basisplaats komend weekend tegen NEC in Nijmegen. Het is twijfelachtig of Jarrad Branthwaite op tijd hersteld zal zijn. De Engelsman trainde dinsdag nog individueel en is dus ook nog niet fit. Omdat Armando Obispo voorlopig uit de roulatie lijkt te zijn, lonkt voor Boscagli een basisplaats. Voor de Franse verdediger zou het zijn eerste plek in de basis zijn sinds april van vorig jaar.

Naast Branthwaite trainden ook Anwar El Ghazi en Walter Benítez nog individueel. Joey Veerman ontbrak nog en vanwege ziekte was ook Thorgan Hazard afwezig. De Belgische aanvaller heeft PSV weinig tot niets gebracht afgelopen maanden, terwijl zijn potentie wel daar is.


Vorig artikelPhilips Stadion open voor afscheid Thijs Slegers
Volgend artikelObispo heeft mogelijk laatste wedstrijd voor PSV gespeeld, veel belangstelling uit topcompetities

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in