Home Nieuws Roger Schmidt oogt gespannen

Roger Schmidt oogt gespannen

966
0

Verslaggever Bert Maalderink van de NOS staat niet bepaald bekend om zijn sympathieke houding en verfijnde vragen.

Vanuit dat standpunt bezien begonnen Roger Schmidt en de NOS verslaggever zaterdagmiddag aan het geplande interview op de Herdgang. Maalderink toog namens de NOS zaterdag naar de Herdgang om Schmidt enkele vragen te stellen over het spel van PSV.

Schmidt leek vooraf al niet in een best humeur te zijn en dat kwam later in het gesprek duidelijk naar voren. Op een vraag van Maalderink over de speelstijl van PSV antwoordde Schmidt dat de gewenste speelstijl vorig seizoen ook al zichtbaar was.

Enkele ogenblikken later leek het interview te ontsporen toen Schmidt vroeg of hij uit kon praten. De coach van PSV lijkt even niet zo gelukkig te zijn met bepaalde vragen vanuit het journaille.

De NOS concludeerde later dat Schmidt gespannen leek. Zit de Duitse coach niet goed in zijn vel momenteel of spelen er andere zaken? Is het de druk die Schmidt ervaart in Eindhoven, die hem momenteel niet goed doet? Met een beetje fantasie zou je zo kunnen concluderen dat Schmidt de nederlaag tegen Feyenoord al voelde aankomen.

https://twitter.com/nosvoetbal/status/1439526260846252033?s=21


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here