Home Nieuws Van Hanegem wijst naar onnavolgbare Schmidt en kraakt Obispo: ‘Alsof PSV een...

Van Hanegem wijst naar onnavolgbare Schmidt en kraakt Obispo: ‘Alsof PSV een oefenwedstrijd speelt’

1550
0

Willem van Hanegem heeft in zijn column in het AD weinig goede woorden over voor Roger Schmidt.

De oud-Feyenoorder begrijpt ook weinig van de lofzang over spelers als Gotze en Obispo. Ook het spel van Andre Ramalho viel wat tegen en dus richt van Hanegem zich op deze drie basispelers in het elftal van Roger Schmidt.

‘Ik vond Ramalho gisteren slecht en er zijn mensen in Eindhoven die denken dat Obispo de nieuwe Sergio Ramos is, maar ik vraag me nog wel af waarom’, richt Van Hanegem zich indirect tot Aad de Mos, die vorige week voor de zoveelste keer lyrisch was over Obispo en hem ‘de beste Nederlandse verdediger in de Eredivisie’ noemde.

‘Verder staan ze allemaal al op de banken als Götze een aftrap of een inworp lekker neemt, maar dat is een belediging naar die jongen. Ja, als je een WK-finale hebt beslist, dan kun je meer dan de gemiddelde speler in de Eredivisie. Dus houd op met die polonaise bij elke keer dat hij een bal lekker aanneemt.’

‘PSV wisselt graag veel om iedereen lekker fris te houden, alleen maakte de ploeg juist tegen Feyenoord een uitgebluste indruk. Dat is dan toch vreemd? We zitten pas in september en ze hebben op donderdag tegen Real Sociedad gespeeld. Nou en? Leuke ploeg die Basken, maar in Europa niet eens subtop. Je kunt mij niet wijsmaken dat je dan een paar dagen later niet voluit kunt gaan. Dat wordt die gasten allemaal aangepraat door die schriftgeleerden’, aldus Willem van Hanegem.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here