Home Nieuws Noni Madueke zet interlandcarrière voor Nederlands Elftal uit zijn hoofd

Noni Madueke zet interlandcarrière voor Nederlands Elftal uit zijn hoofd

24527
0

Noni Madueke lijkt topfit aan het nieuwe seizoen te zijn begonnen. De Engelse buitenspeler lijkt de vele blessures achter zich te hebben gelaten.

Madueke miste vele wedstrijden vorig seizoen en kon vrijwel nooit overtuigen omdat hij van de ene in de andere blessure verviel. Het gaat inmiddels de goede kant op met de fitheid van de aanvaller. Voorzichtig denkt Madueke ook weer aan spelen voor zijn vaderland. Madueke kon tot voor kort nog een keuze maken voor welk land hij wenst uit te komen.

Madueke zou in principe volgend jaar uit mogen komen voor het Nederlands Elftal, omdat hij dan vijf jaar in Nederland is. Een jaar geleden hield hij die deur nog op een kier, maar inmiddels lijkt Oranje een gesloten boek voor hem te zijn. “Dat gaat niet gebeuren. Ik focus mij op het Engelse nationale team. Maar ik heb veel respect voor het Nederlands elftal en geef ze een goede kans op het WK.”

Het valt op dat Madueke steeds beter Nederlands weet te spreken. Maar de Nederlandse taal zal hij blijven leren. Wat kan hij dan bijvoorbeeld al zeggen? “Ik vind Nederlands praten niet zo heel moeilijk”, zegt Madueke, wiens internationale carrière nog van de rond dient te komen. Ook het spelen van internationale wedstrijden voor PSV is een doelstelling van Noni Madueke want door de vele blessures miste Madueke ook de nodige Europese wedstrijden met PSV.


Vorig artikelLe Parisien: Wijnaldum mag vertrekken bij PSG
Volgend artikelJordan Teze denkt nog altijd aan WK deelname maar geeft toe: Uitspraken Louis van Gaal kwamen hard aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in