Home Nieuws ‘Nog stappen te zetten’ Joey Veerman basisspeler in ‘zijn’ Volendam, Boscagli niet...

‘Nog stappen te zetten’ Joey Veerman basisspeler in ‘zijn’ Volendam, Boscagli niet op kunstgras

298
0

PSV doet dit weekend de Dijk in Volendam aan ten einde drie punten aan het geheel toe te voegen. Winst en niets anders dan winst is het devies in het vissersdorp.

De thuishaven van Joey Veerman doet dienst als decor voor de 29e competitiewedstrijd die PSV louter nog de tweede plaats als hoogste ranking kan brengen. De tweede plaats is inmiddels reeel geworden omdat de concurrentie niet bijster veel indruk weet te maken. PSV speelt in Volendam met Joey Veerman in de basis. Even waren er twijfels of van Nistelrooij wel zou kiezen voor Veerman maar de middenvelder is gewoon basisspeler.

De gebroeders van de Kerkhof vinden wel iets van de ontwikkeling van Joey Veermen, meldt het Eindhovens Dagblad. Ze vinden hem nu nog niet stabiel genoeg omdat er nog wel wat stappen te zetten zijn. Veerman is weleens uitblinker maar evenzo vaak ook niet.

“Ik zie een frisse en aangename knaap, die aan de bal heel goed kan zijn en mondig lijkt in het team. Tegelijkertijd zie ik ook nog een speler die soms foutjes maakt en zich de totale discipline van zijn positie nog eigen aan het maken is. Dat kost tijd en mede daarom is hij nu geen vaste Oranje-klant”, zegt Willy van de Kerkhof over Veerman tegen het Eindhovens Dagblad.

Van de Kerkhof denkt dat er dus nog meer in het vat zit voor Veerman. “Ik had gehoopt dat hij al iets verder was, maar tegenwoordig zijn we ook wel snel ongeduldig. Als hij zich maar bewust blijft van de verbetermogelijkheden en bij PSV nog een tijd wil blijven investeren in dingen waarin hij zich moet ontwikkelen. Dan komt het helemaal goed. Joey Veerman kan volgend seizoen als eerste op het bord staan, als hij in alles een volgende stap zet”, klinkt het.

Van Nistelrooij kiest in Volendam weer voor een centrum met Ramalho en Branthwaite omdat de weer herstelde Franse verdediger Olivier Boscagli gespaard wordt omwille van het kunstgrasveld van het stadion aan de Dijk.


Vorig artikelGeraken FC Barcelona en PSG na Neymar en Messi opnieuw in machtsstrijd? Barcelona wil Xavi Simons terughalen
Volgend artikel‘Economisch dom’ of niet maar Sangaré is opnieuw reserve, ook Fábio Silva gepasseerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in