Home Nieuws Noa Lang spreekt over zijn eerste maanden PSV en wijst naar Luuk...

Noa Lang spreekt over zijn eerste maanden PSV en wijst naar Luuk de Jong: ‘Ik ben anders dan de rest’

20352
0

Noa Lang is door bondscoach Ronald Koeman geselecteerd voor de belangrijke wedstrijden tegen Griekenland en Ierland en dat zou voor Lang weleens kunne betekenen dat hij basisspeler zal zijn in beide wedstrijden.

De spoeling is vrij dun voorin en dus kan Lang zich opmaken voor een serie basisplaatsen bij Oranje. De aanvaller laat zich bij PSV gelden en mag met recht al een steunpilaar worden genoemd na zijn eerste succesvolle periode in Eindhoven. Lang speelde zes wedstrijden en scoorde al drie keer, waaronder in de belangrijke wedstrijden om de Johan Cruijff Schaal in de Rotterdamse Kuip. Een doelpunt dat veel losmaakte overigens, ook bij tegenstander Feyenoord en bij de aanhang van de club uit de geboortestad van Lang.

Lang kende zoals gezegd een prima start bij PSV maar gaf aan dat hij zich wel diende aan te passen aan de club en andersom de club aan hem. Daar zegt Lang over: ‘Ik ben wel wat anders dan de rest’. Hoe anders en of Lang daadwerkelijk anders is dan de rest, mag een ieder zelf beoordelen. De aanvaller is in ieder geval een absolute meerwaarde voor PSV gebleken. Ronald Koeman rekent dan ook op Lang, die op zijn beurt graag weer met Luuk de Jong in Oranje wenst samen te spelen.

Lang heeft een plan bedacht want de aanvaller is het met Ronald Koeman eens. Ook Noa Lang zou Luuk de Jong graag weer terug zien bij Oranje. De behendige aanvaller heeft een goede connectie met Luuk de Jong en zag afgelopen weken opnieuw hoe belangrijk de aanvoerder voor een team kan zijn. Lang zegt het gesprek graag aan te willen gaan met Luuk de Jong over een toekomst bij Oranje, zo geeft hij aan in gesprek De Telegraaf.

“Ik moet als ik terug ben bij PSV maar even goed met hem praten. Maar uiteindelijk moet hij natuurlijk doen wat hij zelf wil. Hij heeft twee kleintjes en wil ook wel eens bij zijn gezin zijn. Als voetballer ben je veel weg. Ik heb een zoontje van vier maanden, Navy, en ik ben al vijf keer weggeweest. Dat is het leven van een voetballer, maar ik doe het ook om mijn zoon trots te maken.”

Lang is inmiddels helemaal gesetteld in Eindhoven en voelt zich thuis bij PSV. “Ik denk dat ik me goed heb aangepast en dat de club zich ook goed aan mij heeft aangepast. Ik ben wel wat anders dan de rest. Voor de buitenwereld was het de vraag hoe dat zou gaan. Maar de club en ik wisten wel dat dat goed zat. Het kan alleen maar beter gaan als ik nog fitter wordt”, aldus Noa Lang, die veel verwacht van de groepsfase van de Champions League met PSV.


Vorig artikelIsaac Babadi zag de speler naar wie hij zo opkijkt met tranen in de ogen afscheid nemen bij PSV
Volgend artikelWat vindt Johan Bakayoko van de transfer van Hirving Lozano? Dit was zijn bijzondere antwoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in