Home Nieuws Nieuws uit Italie: Paris Saint-Germain zet in op terugkeer Xavi Simons

Nieuws uit Italie: Paris Saint-Germain zet in op terugkeer Xavi Simons

9748
0

Bepaald geen goed nieuws uit Parijs. Of beter gezegd, uit Italie. Paris Saint-Germain lijkt in te zetten op een terugkeer van Xavi Simons naar de Franse hoofdstad.

Althans, dat meldt de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano. De Franse landskampioen heeft een terugkoopclausule, maar leek eerder nog niet concreet te zijn voor Xavi Simons. Daar lijkt op korte termijn verandering in te gaan komen. Simons onderhoudt al maanden goede contacten met zijn vorige werkgever, ook na diens vertrek uit Parijs vorig jaar zomer.

Er heerste vorig jaar zomer veel onduidelijkheid over de transferclausule van Xavi Simons met Paris Saint-Germain. Althans, de clausule die Simons samen met PSV in zijn contract heeft laten opstellen. Paris Saint-Germain heeft geen clausule met PSV of met Xavi Simons, slechts andersom. Niettemin lijkt de Parijse club, waar het rommelt en onrustig is, in beeld te komen voor de aanvaller, meldt Fabrizio Romano vanuit Italie.

PSG kan, als Xavi Simons dat zelf wenst, deze zomer voor twaalf miljoen euro een transfer bewerkstelligen. Het Eindhovens Dagblad meldde eerder op maandag dat men bij PSV inschat dat ‘Simons totaal niet bezig is met PSG’. Volgens Romano is dat niet waar en is Paris Saint-Germain op de achtergrond voorbereidingen aan het treffen de clausule in werking te laten treden.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1668195703988924416?s=20


Vorig artikelPOLL | De aanstelling van Peter Bosz als hoofdcoach van PSV
Volgend artikelDe verwachtingen zijn hooggespannen: ‘Ik zal me ook moeten aanpassen aan de club’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in