Home Nieuws Nieuwe transfer voor Bruma lonkt, onfortuinlijke Portugese aanvaller op weg naar club...

Nieuwe transfer voor Bruma lonkt, onfortuinlijke Portugese aanvaller op weg naar club van Zahavi

3546
0

Het zijn bepaald niet de jaren van Armindo Bruma. De Portugese aanvaller kent de laatste jaren meer pech dan fortuin in zijn carrière.

In Eindhoven kende Bruma weinig bijzondere jaren maar de bekerwinst is wel een feit. Bruma verliet PSV met de winst van de KNVB beker op zak en koos voor een lucratief contract bij Fenerbahçe. Na enkele weken onderdeel geweest te zijn van de selectie van de Turkse club, bleek dat de aanvaller toch minder gewenst was dan gedacht. Fenerbahçe wilde na een paar weken al onder de constructie met PSV uit omwille van meerdere redenen.

Als hoofdreden werd genoemd dat de Turken teveel buitencontractspelers in de boeken had staan. En dus werd Bruma niet ingeschreven voor de Turkse competitie. Maar wellicht alsnog goed nieuws voor de aanvaller uit Portugal. Bruma wordt mogelijk uit zijn lastige situatie bij Fenerbahçe verlost. De Israëlische club van Eran Zahavi, Maccabi Tel Aviv, gaat mogelijk uitkomst bieden.

SPORT5 meldt dat Bruma is aangeboden bij de Israëlische club. Echter kan het medium niet melden of PSV dan wel Fenerbahçe achter de deal zit. Bruma is immers nog officieel eigendom van PSV, waar zijn contract nog een jaar doorloopt. De huurconstructie bevat een verplichte koopoptie, waardoor Bruma niet meer naar PSV zal terugkeren. Eran Zahavi stapte deze zomer transfervrij over naar Maccabi Tel Aviv. Daarmee keerde hij terug bij de club waar hij tussen 2013 en 2016 ook al speelde.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here