Home Nieuws Van Nistelrooij schrikt van eigen interview: ‘Ik herkende mezelf niet helemaal’

Van Nistelrooij schrikt van eigen interview: ‘Ik herkende mezelf niet helemaal’

2753
0

Ruud van Nistelrooij is inmiddels bijna drie maanden trainer van PSV. De Geffenaar krijgt veel lovende kritieken hoe hij de pers te woord staat.

Dat komt ergens ook door zijn voorganger, Roger Schmidt. De Duitse trainer leek vanaf het begin geen beste band te hebben met de Nederlandse media en is volgens vele PSV fans daarom ook opgestapt als trainer van PSV. De beeldvorming rond de Duitse speelde ook niet mee. Schmidt werd immers binnengehaald als de trainer die alles anders zou doen, inclsief een nieuw soort spel. Helaas hebben we het zelden kunnen ervaren.

Terug naar Ruud van Nistelrooij. Tot op heden waren er gene clashes met de media, tot afgelopen week daags na de wedstrijd tegen het Noorse FK Bodø/Glim. Daar leek iets van een clash te ontstaan tussen de trainer en een verslagever van Vandaag Inside. Van Nistelrooij reageerde later juist weer lichtelijk geschrokken van zijn houding op de persconferentie van vrijdag, na het Europa League-duel met FK Bodø/Glimt.

Van Nistelrooij worstelde eventjes met een verslaggever in de persruimte, hoewel het weinig voorstelde. Van Nistelrooij erkende later met een glimlach dat hij best onaardig reageerde. “Ik moet zeggen, ik zag het terug en herkende mezelf niet helemaal”, zegt hij in gesprek met ESPN. Arnold Bruggink stelde vast dat er ‘een beetje venijn’ uit Van Nistelrooij kwam. “Dat zit ook wel ergens in mij en dat is ook bekend. Het was ook wel even lekker om te doen, maar je moet het niet altijd doen”, lacht de keuzeheer.

Na een nederlaag tegen FC Twente en een Europees gelijkspel zijn de verwachtingen rond PSV volgens ESPN bij de buitenwacht best bijgesteld. “Ik probeer naar het hele plaatje te kijken. Conclusies trek je per wedstrijd, dat doe je nog niet al te groot”, aldus de trainer.


Vorig artikelNieuwe transfer voor Bruma lonkt, onfortuinlijke Portugese aanvaller op weg naar club van Zahavi
Volgend artikelRuim 2000 PSV fans flink gedupeerd na afgelasting Arsenal – PSV, mogelijk wordt er gecompenseerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in