Nieuw drama voor Jeroen Zoet bij Spezia

7297
0

Het zit Jeroen Zoet niet bepaald mee bij zijn nieuwe club Spezia.

Nadat hij afgelopen week al een strafschop wist te veroorzaken en in zijn eerste wedstrijd ook meteen 4 doelpunten om de oren kreeg, werd zijn tweede wedstrijd ook een drama.

Zoet stond woensdagavond weer in de basis in de competitiewedstrijd in en tegen Udinese. Maar in de tweede helft viel hij geblesseerd uit en moest zelfs per brancard het veld verlaten.

Het lijkt te gaan om een flinke liesblessure. Zoet trapte in de tweede helft de bal weg en ging daarna snel op de grond liggen. Zoet werd meteen gewisseld voor reservekeeper Rafael.

Jeroen Zoet werd in de 64e minuut gewisseld maar zijn ploeggenoten wisten de overwinning in en tegen Udinese met 0-2 wel veilig te stellen. De verwachting is dat Zoet voorlopig uitgeschakeld zal zijn.

Vorig artikelJan Poortvliet voorziet goed seizoen voor PSV: ‘Dit PSV heeft gewoon tijd nodig’
Volgend artikelSchmidt blij met speelgerechtigde Zahavi maar is realistisch: ‘Het gaat zwaar worden’