Home Nieuws Mvogo kan zich opmaken voor basisplaats of gaat PSV de transfermarkt op?...

Mvogo kan zich opmaken voor basisplaats of gaat PSV de transfermarkt op? ‘Misschien komt er wel een nieuwe Mvogo’

5820
0

Joel Drommel lijkt na de winterstop pas op de plaats te moeten gaan maken onder de lat.

Drommel ging zondagavond in Nijmegen opnieuw in de fout en dat betekende een vroege achterstand na een verkeerd ingeschat moment van de nog jonge en onervaren doelman uit Bussum. Inmiddels ontstaat er een situatie dat de positie van Drommel bijna onhoudbaar is geworden.

De keeper gaat bijna wekelijks in de fout en dat kost de ploeg van Roger Schmidt inmiddels punten. Schmidt leek eerder in gesprek met ESPN al te neigen naar een basisplaats voor Yvon Mvogo maar gaf toen aan het moment pal voor de winterstop niet ideaal te vinden. Na de nieuwe zeperd komt het moment steeds dichterbij.

Rik Elfrink denkt namens het Eindhovens Dagblad dat het wel mee gaat vallen voor Drommel en zijn basisplaats die hij afgelopen zomer op Yvon Mvogo wist te veroveren. Op de vraag of hij een keeperswissel verwacht in de winterstop zegt Elfrink: ‘Nee, ik denk het niet. Maar misschien komt er wel een nieuwe Mvogo, waarmee Elfrink de optie openhoudt dat PSV de transfermarkt op zal gaan om zich voor de positie onder de lat te gaan versterken.

Gezegd moet worden dat Drommel zijn ploeg ook geregeld op de been houdt maar de fouten blijven nu eenmaal hangen en kosten PSV kostbare punten. Drommel maakte zich zowel in Heerenveen als in Tilburg schuldig aan kapitale fouten. Rik Elfrink legt vooralsnog nog even de nadruk op de goede dingen die Drommel weet te bewerkstelligen. Elfrink erkent het mindere spel en de fouten bij Drommel maar zegt ook:

“Tegelijkertijd, en dat wordt weleens vergeten, redt hij PSV daarna ook twee keer. Hij is niet uit balans geraakt na die fout en dat is in ieder geval een teken van kracht. Dat het beter moet, is duidelijk”, aldus Rik Elfrink.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here