Home Nieuws Meerdere Turkse clubs melden zich bij PSV voor Bruma

Meerdere Turkse clubs melden zich bij PSV voor Bruma

464
0

Een spoedig vertrek van Bruma bij PSV is dichterbij gekomen.

Zoals van de week al duidelijk werd zijn er meerdere Turkse clubs concreet voor Bruma. Voetbal International en het Eindhovens Dagblad melden dat twee Turkse clubs zich officieel bij PSV hebben gemeld voor Bruma.


Besiktas is op dit moment het meest concreet maar heeft concurrentie van meerdere Turkse clubs, die zich ook bij PSV gemeld hebben en waarvan er één bekend is. Dat is de promovendus Adana Demirspor. De voorzitter van die club blijft in Turkse media ontkennen dat er sprake is van interesse voor Bruma.

Bruma heeft oren naar een vertrek. De buitenspeler voelt al aan zijn water dat er weinig perspectief voor hem gloort bij PSV. Maar het vorstelijke salaris staat wellicht nog middenin tussen de partijen. Geïnteresseerde clubs weten dat Bruma overbodig is in Eindhoven en willen maximaal profiteren door eerst een huurconstructie met Bruma en PSV aan te gaan.

Voor de geïnteresseerde Turkse clubs geldt dat het merendeel van het salaris van Bruma overgenomen gaat worden, zo melden VI en het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments Box