Home Nieuws Roger Schmidt lovend over Doan: ‘Ritsu wil graag voor zijn kans bij...

Roger Schmidt lovend over Doan: ‘Ritsu wil graag voor zijn kans bij PSV gaan’

508
0

De fans van Ritsu Doan gaan komend seizoen weer aan hun trekken komen.

De Japanse smaakmaker is momenteel met zijn land Japan in voorbereiding op de Olympische Spelen in eigen land maar sluit na het toernooi weer aan bij PSV.


De belangrijkste reden voor Doan om aan te sluiten bij PSV is dat er weer geloof en vertrouwen is in de Japanse aanvaller. John de Jong en Roger Schmidt zagen Doan vorig seizoen excelleren bij Arminia Bielefeld en geloven in zijn kwaliteiten.

Doan kan voor PSV weer het verschil gaan maken. Roger Schmidt heeft onlangs ook met Ritsu Doan gesproken over zijn toekomst bij de club en dat is een voortvarend gesprek gebleken.
Vorig seizoen was hij verhuurd aan Arminia Bielefeld, waar hij goed presteerde en zich tevens in de kijker speelde bij tal van andere clubs.

Ondermeer Mainz informeerde recent naar Doan. Mochten Doan en Ihattaren allebei aan PSV verbonden blijven komend seizoen, betekent dat Roger Schmidt aan de rechterkant voldoende opties heeft. Voor beide spelers geldt ook dat ze op andere aanvallende posities uit de voeten kunnen. Daarmee kunnen we voorzichtig concluderen dat de eventuele komst van Steven Berghuis naar PSV wel van de baan is.

Normaal gesproken zal Doan na 8 augustus aansluiten bij PSV. “We verwachten hem terug na de Olympische spelen, zegt Schmidt. “Ritsu wil graag voor zijn kans gaan bij ons”, aldus Roger Schmidt over Ritsu Doan.


Facebook Comments Box