Home Nieuws Mart van den Heuvel ziet Jetro Willems graag bij PSV terugkeren: ‘Praten...

Mart van den Heuvel ziet Jetro Willems graag bij PSV terugkeren: ‘Praten kan altijd’

657
0

De Jetro Willems fans zullen enthousiast worden als ze terugdenken aan de periode van de aanvallende back met prachtige voorzetten op het hoofd van Luuk de Jong.

De criticasters zullen minder enthousiast worden als ze aan een terugkeer van Willems naar PSV denken. De verdediger liet in al zijn aanvallende intenties geregeld zijn man lopen en verloor zijn verdedigende taken geregeld uit het oog.


Deze week werd in ieder geval duidelijk dat Willems vertrekt bij Eintracht Frankfurt, waar zijn aflopende contract niet wordt verlengd omdat Willems een transfervrije status nastreeft. Volgens De Telegraaf heeft hij zich aangeboden bij PSV. “Bij PSV heb ik nog met niemand gesproken”, zegt Willems tegen het Eindhovens Dagblad.

“Alleen Mart van den Heuvel heeft me een appje gestuurd of ik terugkom. We zullen zien. Ik heb genoeg aanbiedingen en ga eerst op vakantie om te bekijken wat ik wil doen. Engeland? Het zou kunnen dat ik daarheen ga, maar ik gooi andere dingen niet bij voorbaat weg. Goede clubs hebben op alle posities twee spelers nodig.”

Mocht PSV Willems benaderen met een contractvoorstel, dan zou hij geen ‘nee’ zeggen. “Praten kan altijd. Het is mooi dat PSV nu de ambitie uitstraalt om weer om de titel te gaan strijden. Als ze dat willen, moeten ze gas geven”, aldus Jetro Willems.


Facebook Comments