Home Nieuws Net als na de transfer van Philipp Max zegt John de Jong:...

Net als na de transfer van Philipp Max zegt John de Jong: ‘We volgen André al jaren’

8389
0

Na Joel Drommel is Andre Ramalho de volgende ‘vroege’ versterking die PSV wist binnen te halen voor het EK.

De Braziliaan komt uit het netwerk van Roger Schmidt maar blijkt toch al jaren op de lijsten van de Eindhovense scouts te staan. Ramalho komt als ervaren verdediger de PSV gelederen versterken en die ervaring is in de defensie zeker welkom.


John de Jong is namens het technische apparaat van de club dan ook content met het aantrekken van de 29 jarige verdediger. Ramalho blijkt al jaren op de radar te staan bij PSV, aldus John de Jong. Er is geen supporter die in de scoutingslijsten kan kijken maar er mag worden aangenomen dat alle spelers met potentie voor PSV bekend zijn bij de club. Precies dezelfde taal bezigde John de Jong ook na de transfer van bijvoorbeeld Philipp Max, die volgens diverse media uit de koker van Roger Schmidt kwam en nog niet bij PSV bekend was.

‘We halen een ervaren centrale verdediger naar PSV die bekend is met de voetbalfilosofie van trainer Roger Schmidt en de kwaliteiten heeft om dat op het veld uit te voeren’, aldus de Jong op PSV.nl. ‘Daarnaast weet hij wat het is om voor de prijzen te moeten spelen én deze te winnen. We volgen de verrichtingen van André al vanaf het moment dat hij in Europa actief is en hadden nu een kans hem naar PSV te halen. Daar hebben we direct naar gehandeld.’


Facebook Comments