Home Nieuws Marcel Brands: ‘Ik beslis na afloop van de competitie wat ik ga...

Marcel Brands: ‘Ik beslis na afloop van de competitie wat ik ga doen’

35
0

Marcel Brands geeft op korte termijn duidelijkheid over zijn toekomstplannen. De algehele verwachting is dat Brands na 8 jaar PSV de rug toe keert.

Waarschijnlijk weet PSV volgende week of het op zoek moet naar een nieuwe technisch manager. “Ik beslis pas na afloop van de competitie wat ik ga doen”, zegt Brands, die op het verlanglijstje van Everton staat, in het Eindhovens Dagblad.

“Nu is alles mooi in Eindhoven en het zou een heel moeilijke beslissing zijn om weg te gaan bij PSV. Ik heb in de afgelopen jaren goede en slechte tijden meegemaakt en in die laatste periodes is het soms een stuk minder leuk dan nu, zo eerlijk ben ik ook. Al is dat bij elke club natuurlijk zo. Naast het feit dat je in zo’n situatie zelf baalt, moet je jezelf dan ook regelmatig verantwoorden. Ik ben daar nooit voor weggelopen, omdat het bij het vak hoort.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here