Home Nieuws Luuk de Jong denkt voorzichtig aan Europa League finale: ‘Ik ben heel...

Luuk de Jong denkt voorzichtig aan Europa League finale: ‘Ik ben heel gretig om Europa League te winnen met PSV’

470
0

Luuk de Jong zette woensdagmiddag voet op Spaanse bodem en voelde meteen de vibe van de Spaanse stad Sevilla, waar het inderdaad goed toeven is.

De Jong beleefde prachtige avonturen met zijn voormalig werkgever en voelde bij het binnenrijden van de stad de herinneringen meteen weer naar boven kwamen. Luuk de Jong is populair in Sevilla, zowel bij de aanhang van de club als bij het bestuur. Twee doelpunten van de Jong hielpen Sevilla aan de Europa League maar Luuk de Jong wil vooral niet blijven hangen in euforie en is professional genoeg om weer vooruit te kijken in plaats van achterom.

PSV is immers ook deelnemer aan de Europa League en de Jong ziet kansen op successen dit seizoen. Een echte aanvoerder toont ambitie en als Eintracht Frankfurt en Rangers FC de finale halen, moet dit voor PSV ook mogelijk zijn.

De aanvoerder wil een tastbare Europese prijs met PSV veroveren en ziet daartoe mogelijkheden, zegt hij in onderstaande video waarin ook broer Siem gesprekspartner is.

Luuk de Jong denkt dus voorzichtig aan Europa League finale: ‘Ik ben heel gretig om Europa League te winnen met PSV’, aldus de aanvoerder, die daarvoor eerst met PSV dient af te rekenen met zijn voormalig werkgever Sevilla FC.


Vorig artikelSpaanse media richten pijlen op Simons en PSG: ‘Degene die beslist ben ik’
Volgend artikelVerwachte opstelling PSV in Sevilla: Hazard, Bakayoko en Ramalho starten | Gudelj op Luuk de Jong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in