Home Nieuws Spaanse media richten pijlen op Simons en PSG: ‘Degene die beslist ben...

Spaanse media richten pijlen op Simons en PSG: ‘Degene die beslist ben ik’

3250
0

Xavi Simons staat door zijn uitstekende en aanlokkelijke spel in de belangstelling van zowel de binnen- als buitenlandse media.

Xavi Simons is hot en dat was het toptalent al toen hij bij PSV arriveerde want met meer dan 5 miljoen Instagram volgers was Simons al een fenomeen op zich in het Europese voetbal. De jonge aanvaller weet zich stormachtig te ontwikkelen en dat is ook in Europa niet onopgemerkt gebleven.

In Parijs zint het de technisch directeur van PSG niet hoe Xavi Simons uit de Franse hoofdstad is vertrokken maar media in Frankrijk stellen al maanden achtereen vast dat door slecht beleid komt dat Simons niet meer in Parijs speelt. In Spanje is Simons inmiddels ook hoofdrolspeler en worden zijn prestaties door PSV op de voet gevolgd. In de regio waar Simons geboren is, is men maar wat trots op de aanvaller.

In Sevilla aangekomen merkte Simons al meteen dat zijn status in Spanje ook flink gegroeid is door zijn jaren in Parijs, zijn eerste half jaar bij PSV en door zijn selectie voor het WK. Maar Simons liet zich in gesprek met Marca niet uit de tent lokken en bevestigde dat er inderdaad een PSG clausule bestaat maar het medium Marca kreeg ook meteen te horen dat er maar slechts één persoon bepaald hoe de toekomst eruit zal gaan zien.


Vorig artikelStadium Inside | Hier zijn PSV en de 3500 fans tellende aanhang vanavond te gast
Volgend artikelLuuk de Jong denkt voorzichtig aan Europa League finale: ‘Ik ben heel gretig om Europa League te winnen met PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in