Home Nieuws Liverpool lijkt Ibrahim Sangaré naar Premier League te willen halen in lastminute-deal

Liverpool lijkt Ibrahim Sangaré naar Premier League te willen halen in lastminute-deal

19182
0

Op dit moment heeft het er alle schijn van dat Liverpool FC de club gaat worden die bereid is de gevraagde transfersom van 37,5 miljoen euro voor Ibrahim Sangaré op tafel te leggen.

Dat meldt het Engelse medium TeamTalk vandaag over de Ivoriaan en alle transferperikelen. Het Britse medium meldt dat Liverpool in de laatste dagen van het transferwindow West Ham United zou willen aftroeven. Afgaande op de berichtgevingen van TeamTalk heeft het er alle schijn van dat Liverpool de transferclausule wenst te activeren.

De club van Jurgen Klopp en Cody Gakpo is afgelopen dagen uitvoerig geïnformeerd over de contractvoorwaarden van Ibrahim Sangaré en zou volgens het Britse medium weleens kunnen gaan toeslaan in de laatste dagen van het transferwindow. TeamTalk meldt dat Jurgen Klopp zich persoonlijk met de komst van de middenvelder bezig houdt op dit moment.

Liverpool zit middenin transferperikelen rond enkele middenvelders, die in de belangstelling van en club uit Saudi-Arabië zouden staan, schrijft TeamTalk in navolging van Sky News. De club van Jurgen Klopp zou recent ook navraag gedaan hebben naar Ryan Gravenberch maar heeft daaropvolgend niets meer vernomen vanuit Beieren. En dus wordt er doorgeschakeld naar alternatieven. Liverpool werd al vaker genoemd voor Ibrahim Sangaré maar tot op heden werd alleen Nottingham Forest concreet voor Sangaré.

Die club wenst volgens het Britse medium ook fors te betalen voor Ibrahim Sangaré maar tot op heden niet het gewenste bedrag dat in de inmiddels bekende transferclausule staat. Eerder deze maand informeerde West ham United net als Nottingham Forest naar de voorwaarden maar beide clubs wisten niet door te pakken. We zullen na de wedstrijd tegen Rangers FC gaan zien of de berichtgevingen rond Sangaré vanuit TeamTalk waarheid gaan worden. Ondertussen heeft de redactie van PSV Inside navraag gedaan bij TeamTalk maar nog geen actuele reactie vanuit Engeland mogen ontvangen.

Alle clubs die interesse tonen in zowel Ibrahim Sangaré als Johan Bakayoko zullen woensdagavond de pijlen richten op PSV – Rangers FC. Ook het eerder afgehaakte Nottingham Forest blijft op de achtergrond bewegen rond de Ivoriaan, maar lijkt niet kapitaalkrachtig genoeg om de gewenste transferclausule in werking te laten gaan. Voor Liverpool lijkt de inmiddels veelvuldig genoemde en bekende som geen issue te zijn.


Vorig artikelVIDEO | Armindo Bruma schiet Sporting Braga naar groepsfase Champions League
Volgend artikelHet realisme heet ’70-30′ te zijn | Ex-Rangers speler De Boer gunt PSV ‘alles’, Gullit adviseert Peter Bosz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in