Home Nieuws ‘Laat PSV maar met miljoenen smijten, wij willen ook meedoen’

‘Laat PSV maar met miljoenen smijten, wij willen ook meedoen’

5092
0

Enkele jaren terug had het er even alle schijn van dat AZ zich kon gaan richten op het behalen van de landstitel maar Corona gooide roet in het eten voor de Alkmaarders.

Toch verdient de club uit de Alkmaar Zaanstreek de complimenten voor het gevoerde beleid. AZ heeft bepaald geen schulden en een flink eigen vermogen van 29 miljoen euro, waar PSV bijvoorbeeld een eigen vermogen heeft van 17 miljoen euro. Wel heeft PSV veel meer kapitaal op het veld staan dan AZ.

Toch denkt men in Alkmaar dit jaar weer om de prijzen en om de bovenste plaatsen te kunnen mee doen. In Alkmaar kijkt men ook naar PSV en naar de aankopen van deze zomer. De beleidsbepalers inclusief de trainer van dienst, vinden dat er in Nederland met miljoenen gesmeten wordt door onder meer PSV. Maar is dat wel zo?

PSV gaf deze zomer ‘slechts’ enkele miljoenen euro’s uit aan nieuwe spelers. Om precies te zijn negen miljoen euro inclusief bonussen. Marcel Brands en John de Jong haalden daarnaast enkele transfervrije spelers naar Eindhoven. Wel ziet het salarishuis van PSV er fors anders uit dan enkele jaren geleden. De volgende video laat zien hoe men in Alkmaar aankijkt tegen het transferbeleid van PSV.


Vorig artikelSavinho: ‘Romario en Ronaldo hebben hier gespeeld, dat wil ik ook’
Volgend artikelTransfer Gianluca Scamacca naar West Ham aanstaande, PSV kan uitzien naar ruim 4 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in