Home Nieuws Savinho: ‘Romario en Ronaldo hebben hier gespeeld, dat wil ik ook’

Savinho: ‘Romario en Ronaldo hebben hier gespeeld, dat wil ik ook’

2700
0

Het was een lange maar ook emotionele dag voor Sávio Moreira de Oliveira en zijn familie.

De Braziliaanse aanvaller, kortweg Savinho geheten, is inmiddels PSV’er en kan niet wachten om zich te laten zien aan de PSV-fans. De pas achttienjarige dribbelaar is vereerd en blij om deel te kunnen gaan uitmaken van de PSV gemeenschap. Ook Savinho is zich bewust van de prestaties van zijn illustere landgenoten Romario en Ronaldo bij PSV.

In gesprek met PSV TV zei Savinho vrijdagmiddag trots te zijn om voor PSV te kunnen gaan spelen. Savinho vertelde in gesprek met het clubkanaal dat hij zijn zaakwaarnemer opdracht gaf om contact met PSV te leggen. Het lijkt de jonge Braziliaan niet te deren dat de nietszeggende Franse club Troyes onderdeel is van de veel besproken transfer; voor PSV spelen was immers zijn grote wens. In de video van PSV TV zijn op de achtergrond de emoties van de familie, de broer van de aanvaller, duidelijk waarneembaar als beiden over trainingscomplex De Herdgang uitkijken.

“Dit is de mooiste dag van mijn leven. Het heeft even geduurd, maar ik ben nu echt heel blij. Ik ben een snelle en behendige speler. Ik ben er om mijn teamgenoten te helpen en ik wil belangrijk zijn met goals en assists. Ik wil spelen voor de club van Roamrio en Ronaldo. Ik ga er alles aan doen om net zoveel voor de club te betekenen als dat zij hebben gedaan”, zegt de kersverse PSV’er.


Vorig artikelGakpo, Til, Gutiérrez en Mwene weer fit, Ramalho nadert fitheid maar slecht nieuws over Mauro Júnior
Volgend artikel‘Laat PSV maar met miljoenen smijten, wij willen ook meedoen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in