Home Nieuws Kwaliteitsinjectie aanstaande: Luuk de Jong, Madueke én Mauro Júnior beschikbaar tegen Arsenal

Kwaliteitsinjectie aanstaande: Luuk de Jong, Madueke én Mauro Júnior beschikbaar tegen Arsenal

6055
0

PSV kan in Londen op volle oorlogssterkte acte de préséance gaan geven. De drie sterkhouders Luuk de Jong, Noni Madueke én Mauro Júnior zijn weer zo goed als fit.

Uiteraard heeft het drietal weinig tot geen minuten in de benen maar dat de drie weer fit worden geacht is meer dan goed nieuws te noemen. Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Júnior zijn normaal gesproken drie basisspelers. PSV wordt beduidend sterker van genoemd drietal en dus wordt het puzzelen voor de trainer. Het PSV onder Ruud van Nistelrooij begint stilaan vorm te krijgen en het elftal kent de nodige zekerheden gezien de prestaties van de afgelopen weken.

De terugkeer van Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Júnior betekent dan ook dat de selectie beduidend nog sterker zal gaan worden. Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Júnior zijn normaal gesproken fit genoeg om weer in actie te kunnen gaan komen. Dat zei van Nistelrooij op de persconferentie na afloop van het met 6-1 gewonnen duel tegen FC Utrecht.

Madueke liep in juli een enkelblessure op en is veel sneller hersteld dan verwacht. “De wedstrijd tegen FC Utrecht kwam nog net te vroeg. Donderdag verwacht ik hem er wel bij”, zegt de trainer, die mogelijk ook kan rekenen op De Jong en Mauro. “Het zou kunnen dat zij er dan ook bij zitten. Ze gaan eerst minuten maken en vanaf dan kunnen ze de concurrentie in het team echt omhoog gaan brengen. Met concurrentie drijf je elkaar tot het uiterste. De spelers weten dat er om de drie dagen wedstrijden. Je maakt elkaar beter en je ziet nu al wel dat het niveau aan het stijgen is”, zei van Nistelrooij.


Vorig artikelSprintlegende Usain Bolt spreekt zich uit over Ruud van Nistelrooij, Bolt krijgt meteen uitnodiging
Volgend artikelMet Arsenal – PSV op de agenda blikt Alex terug: ‘Ik belde met Romario over PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in