Home Nieuws Joey Veerman: ‘Besiktas heeft zich gemeld’

Joey Veerman: ‘Besiktas heeft zich gemeld’

1815
0

Zijn plaats op de bank bezorgde hem afgelopen winter een paar slechte weken. Ruud van Nistelrooij besloot de middenvelder enkele weken te passeren.

Achteraf bezien heeft het de middenvelder goed gedaan want Joey Veerman weet inmiddels een hoger niveau te behalen dan voor de winterstop. Het spel van PSV lijkt in de lift te zitten en dat is niet in de laatste plaats te danken aan het spel van de uitmuntende passer Veerman.

De middenvelder had afgelopen winter ook gerust kunnen vertrekken bij PSV want door zijn reserverol overwoog hij zijn geluk elders te beproeven. Het was ook een stukje frustratie, bleek later. De middenvelder bleek vol chagrijn te zitten.

“Niemand vindt het leuk om op de bank te zitten”, zegt Veerman in gesprek met Voetbal International. “De trainer heeft me uitleg gegeven waarom hij deze beslissing nam en daar heb ik het dan mee te doen. Het duurde een paar wedstrijden. Was ik wel even chagrijnig van. Maar ik heb vol gas doorgetraind, want ik vind voetballen veel te leuk. Al zou ik het willen, het lukt me niet meer om dan mijn kop te laten hangen. Dat is gelukkig wel veranderd bij mij”, klinkt het.

Plots was daar de interesse vanuit Istanbul. De Turkse club bleek serieus in de markt te zijn voor Veerman. “Uiteindelijk hebben ze zich wel gemeld, maar het is niet de stap die ik na PSV zou willen maken”, zegt hij over de club uit Istanbul. “Ik stond gelukkig snel weer in de basis. Niet dat ik heel veel anders ben gaan doen, hoor. Na het WK ben ik met krachttraining begonnen en dat heb ik toen ik op de bank zat ook doorgetrokken. Misschien is dat de verandering geweest die nodig was”, klinkt het.


Vorig artikelLuuk de Jong zag ander beleid bij PSV rond vertrek Gakpo en Madueke
Volgend artikelEngelse journalist op onderzoek: ‘Overal in Eindhoven zijn ze zo trots op haar voetbalclub’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in