Home Nieuws Jason Duiven en Isaac Babadi maken indruk: ‘Over een paar jaar eerste...

Jason Duiven en Isaac Babadi maken indruk: ‘Over een paar jaar eerste spits van PSV’

1254
0

De ontwikkeling van Jason van Duiven en Isaac Babadi is niet te stoppen. Beide spelers maken een stormachtige ontwikkeling door.

Dit tot groot genoegen van trainer Adil Ramzi. Ramzi is trainer van de beloftenploeg. Ramzi denkt dat twee spelers uit zijn team over een paar jaar door kunnen groeien naar de hoofdmacht van PSV: Dat betreft natuurlijk spits Jason van Duiven en buitenspeler Isaac Babadi.

“Over een paar jaar zie ik hem als spits van PSV”, vertelt Ramzi in gesprek met de NOS over Van Duiven. Hij scoorde in 29 competitiewedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie al dertien doelpunten. “Hij heeft snelheid, techniek, gif en scorend vermogen. Maar belangrijker is dat hij het mentaal kan volhouden. Jason is óók daarin stabiel.”

Daarnaast maakt Babadi dus ook indruk en dat is niet bepaald voor het eerst. Babadi is zijn leeftijd al ver vooruit en weet zich stormachtig te ontwikkelen. Is hij de volgende zelfopgeleide buitenspeler die in het rijtje van Cody Gakpo, Noni Madueke en Johan Bakayoko komt?

Ramzi sluit het niet uit en is zeer te spreken over de ontwikkeling van het duo. “Van Duiven is wat meer taakbewust, maar Isaac is bijvoorbeeld een creatieve speler met een heel ander karakter. Die hebben vrijheid nodig, waardoor soms geniale dingen ontstaan”, aldus Ramzi.


Vorig artikelPSV fans staan open voor terugkeer Andrés Guardado naar Eindhoven
Volgend artikelTransfernieuws Rik Elfrink: Een open deur of juist niet? ‘Bijna zeker dat Xavi Simons bij PSV blijft’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in