Home Nieuws Transfernieuws Rik Elfrink: Een open deur of juist niet? ‘Bijna zeker dat...

Transfernieuws Rik Elfrink: Een open deur of juist niet? ‘Bijna zeker dat Xavi Simons bij PSV blijft’

3040
0

Xavi Simons is en blijft gespreksonderwerp nummer één als het over zijn nabije toekomst gaat.

Iedere PSV fan heeft goede hoop dat topspeler Xavi Simons nog een jaar in Eindhoven te bewonderen zal zijn maar zekerheid is er helaas nog niet. Toch heeft Rik Elfrink wel iets te melden over de toekomst van Simons. Of het een open deur is of juist niet, kan en mag een ieder zelf bepalen.

Hoe dan ook, Elfrink denkt dat Simons in Eindhoven blijft als PSV tweede van Nederland zal gaan worden. De situatie is bekend. Door een clausule kan Simons komende zomer voor tien à twaalf miljoen euro terugkeren naar Paris Saint-Germain. De club uit Parijs denkt inmiddels aan een terugkeer van Simons naar Parijs.

De twintigjarige aanvallende middenvelder noemt Champions League-voetbal essentieel voor zijn ontwikkeling. Heeft Elfrink inside informatie of volgt hij zijn gevoel en is het een typische open deur die hier ingetrapt wordt? Elfrink acht de kans in ieder geval groot dat Simons in Eindhoven blijft. “Ik denk wel dat dat vrij zeker is”, zegt de verslaggever van het Eindhovens Dagblad voor de camera van Vandaag Inside. “Maar goed, je hebt natuurlijk eerst de krabbel op papier nodig. Ik denk dat hij uiteindelijk gewoon gaat blijven. Volgend jaar na het EK kan hij alsnog een stap maken.”

Ook PSV icoon Willy van de Kerkhof adviseert Simons langer bij PSV te blijven. “Ik ben bang dat als hij ergens anders naartoe gaat, hij dan nog geen vaste basisplaats heeft. In Eindhoven heeft hij dat wel”, klinkt het vol overtuiging. In onderstaande video komt Elfrink aan het woord over de toekomst van Xavi Simons.


Vorig artikelJason Duiven en Isaac Babadi maken indruk: ‘Over een paar jaar eerste spits van PSV’
Volgend artikelHeracles Almelo wil met Jason van Duiven de Eredivisie in

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in