Home Nieuws In Frankrijk is men zeker: Simons verkiest PSV boven PSG en kan...

In Frankrijk is men zeker: Simons verkiest PSV boven PSG en kan aanvoerder worden

1099
0

Het Franse gezaghebben sport- en voetbalmedium weet het zeker. Paris Saint-Germain is zeker wel in beeld bij Xavi Simons maar de middenvelder zal er niet terugkeren.

L’Équipe meldt dat het geheel nog niet definitief is maar een terugkeer naar Paris Saint-Germain geniet niet zijn voorkeur. Een langer verblijf bij PSV lijkt waarschijnlijker, zo meldt L’Équipe. Dat zou dus betekenen dat de jonge Simons zijn contract bij PSV zal gaan verlengen. In Parijs is men wel degelijk met de terugkeer van Xavi Simons in de weer geweest maar de Parijse club lijkt kansloos te zijn in de strijd met PSV.

PSG had graag gebruik willen maken van de inmiddels bekende en veel besproken transferclausule om Simons na één jaar voor zo’n zes miljoen euro terug te halen. Afhankelijk van he tijdstip kan de clausule geactiveerd worden en dient er maximaal 12 miljoen euro voor de terugkeer van Simons worden betaald.

Xavi Simons lijkt echter huiverig te zijn om volgend seizoen weer een rol op het tweede plan te moeten spelen en weinig speelminuten te maken. Simons wil veel spelen en belangrijk zijn en daartoe ziet hij bij PSV de meeste kansen. PSV is druk doende het contract van Simons open te breken, fors te verbeteren en te verlengen.

Volgens L’Équipe zou PSV zelfs overwegen om Simons de aanvoerdersband te geven. Simons begint later aan de voorbereiding in verband met de wedstrijden in de Nations League. De jonge Simons staat ook in de belangstelling van clubs als Arsenal, Manchester United, Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund.


Vorig artikelFeyenoord gaat opnieuw voor transfer Johua Brenet, voormalig PSV’er kost ‘slechts’ één miljoen euro
Volgend artikelItaliaanse transferspecialist trapt op de rem: Nog geen beslissing Xavi Simons inzake PSG

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in