Home Nieuws Italiaanse transferspecialist trapt op de rem: Nog geen beslissing Xavi Simons inzake...

Italiaanse transferspecialist trapt op de rem: Nog geen beslissing Xavi Simons inzake PSG

2608
0

De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano, doorgaans goed ingevoerd bij clubs en spelers is nog niet zo zeker van een langer verblijf van Xavi Simons bij PSV.

De transferspecialist weerspreekt de berichtgevingen vanuit het Franse medium L’Equipe. In tegenstelling tot wat L’Equipe zondagavond naar buiten bracht, heeft Xavi Simons volgens Romano juist nog géén knoop doorgehakt over zijn toekomst. Dat meldt de Italiaan Romano maandagochtend op Twitter.

Volgens Romano wacht Xavi Simons eerst nog op meer tekst en uitleg over het plan dat Paris Saint-Germain al dan niet met hem heeft, alvorens hij een beslissing gaat nemen over zijn toekomst in Eindhoven. De Parijse club is volgens Fabrizio Romano wel degelijk beeld bij Simons, die wel een voorkeur voor een langer verblijf bij PSV zou hebben.

Fabrizio Romano kent de berichtgevingen vanuit L’Equipe maar meldt dus dat Paris Saint-Germain wel degelijk een speler is in het geheel. In Parijs ziet men een dergelijke goedkope constructie van 6 tot 12 miljoen euro wel zitten deze zomer, is de lezing.

Ondertussen blijft PSV werken aan een nieuw en uiterts lucratief contract voor Xavi Simons. Simons zou de beste betaalde speler uit de selectie kunnen worden. Wel doet PSV er alles aan de terugkoop-clausule met de Parijse club uit het nieuwe contract te halen. Daar tegenover zou dan een bepaald percentage van de toekomstige transfersom staan voor Simons en zijn zakelijk gevolg.


Vorig artikelIn Frankrijk is men zeker: Simons verkiest PSV boven PSG en kan aanvoerder worden
Volgend artikelPSV in Braziliaanse media genoemd voor talentvolle Rodriguinho, transfersom 6 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in