Home Nieuws Huub Stevens oneens met kritiek op Sangaré en wijst opvallend genoeg naar...

Huub Stevens oneens met kritiek op Sangaré en wijst opvallend genoeg naar Götze als boosdoener

1650
0

Huub Stevens geniet van het spel van Ibrahim Sangaré.

De Limburger is het dan ook niet eens met de kritiek op Sangaré. De laatste weken verstomd de kritiek op Ibrahim Sangaré wel degelijk door diens goede spel en prestaties. Maar Stevens is al veel langer onder de indruk van de middenvelder.

Stevens houdt er namelijk een heel andere mening op na. Volgens de Limburgse oud-trainer wordt de Ivoriaanse middenvelder juist in de problemen gebracht door Mario Götze. “Ik heb in het begin ook gezegd dat Sangaré veel te veel ballen inlevert ten opzichte van wat hij verovert”, begint Stevens bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

“Maar als je verder kijkt, vind ik dat het niet aan Sangaré ligt. Ik vind dat Götze niet speelt zoals hij zou moeten spelen. En daar is Zahavi ook een beetje de dupe van. Götze haalt de ballen veel te veel op bij zijn eigen defensie”, vindt Stevens.

Volgens Stevens is er daardoor nog minder ruimte voor Sangaré en zijn typische spel. “Als Götze naar voren speelt en zorgt dat hij altijd achter Zahavi is, dan kan Sangaré Zahavi aanspelen en Zahavi kan hem terug laten vallen op Götze. Ik vind dat Götze veel verder naar voren moet spelen. Dan kan Sangaré de ballen ook naar voren spelen, die mogelijkheid krijgt hij niet altijd”, aldus een kritische Huub Stevens.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here