Home Nieuws Woeste Eran Zahavi kritisch op ploeggenoten en zichzelf na late nederlaag Israël

Woeste Eran Zahavi kritisch op ploeggenoten en zichzelf na late nederlaag Israël

661
0

Eran Zahavi hield een flinke kater over aan het duel tegen Schotland. Na afloop haalde de spits fel en hard uit naar zichzelf en zijn ploeggenoten.

De winnende treffer van de Schotten viel in de slotseconden en dus was er ruimte voor veel onbegrip en frustratie in het Israëlische kamp en ook bij Zahavi zelf.

Zahavi, die zelf het eerste doelpunt wist te scoren voor Israel, zag hoe de Schotse speler McTominay pas in de 94e minuut de winnende treffer maakte. Het schoot bij de spits in het verkeerde keelgat en dus foeterde hij na afloop op alles en iedereen. “Ik ben het zat om steeds dezelfde dingen te zeggen als we een wedstrijd hebben verloren. We weten niet hoe we moeten verdedigen. Steeds als we het veld opkomen, is het de vraag wanneer we een goal tegen krijgen”, zegt Zahavi in gesprek met diverse Israëlische media.

Door de nederlaag is het WK in Qatar ver weg voor Israël en feitelijk onmogelijk. “We liepen steeds achteruit, terwijl de trainer zei dat we Schotland juist moesten aanvallen’, zegt Zahavi over de late treffer die verlies voor zijn land betekende.

Met nog drie wedstrijden te gaan is de achterstand op nummer twee Schotland vier punten. Koploper Denemarken is nog foutloos en daarmee bijna zeker van het WK in Qatar.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here