Home Nieuws Het stevige signaal na Noa Lang transfer, Earnie Stewart legt uit waarom...

Het stevige signaal na Noa Lang transfer, Earnie Stewart legt uit waarom Lang goed bij PSV past

1899
0

Binnen PSV is met veel enthousiasme gereageerd op de komst van Noa Lang. De transfer van de aanvaller was voor PSV begrippen een ongewone transfer te noemen.

Niet in de laatste plaats heeft dat van doen door de hoogte van de transfersom want mocht alles zo verlopen zoals de club verwacht, zal de aanvaller van Club Brugge een slordige 15 miljoen euro gaan kosten. De komst van Lang naar PSV is tegelijkertijd een transfer met een stevig signaal naar de concurrentie te noemen.

Earnest Stewart is als vanzelfsprekend dolblij met de komst van Noa Lang naar PSV. Zijn werk van de afgelopen weken inzake de komst van Lang naar PSV is niet voor niets geweest. De directeur voetbalzaken geeft aan dat de vleugelaanvaller binnen de filosofie van de club past.

“Noa is een speler die past binnen onze speelstijl en onze filosofie”, aldus Stewart op de clubsite van PSV. “Zijn creativiteit, dribbelvaardigheden en doelgerichtheid maken hem een waardevolle toevoeging aan de bestaande selectie. Dat we hem zo vroeg in de voorbereiding kunnen vastleggen maakt de transfer nog beter.”

Lang neemt rugnummer zeven over van Xavi Simons, die voortaan met tien achterop zijn shirt speelt. Lang is maar wat blij en enthousiast tegelijk dat PSV zijn nieuwe club is geworden. Eigenlijk wilde Lang met nummer 10 gaan spelen maar dat shirt bleek al voorbehouden aan Xavi Simons, zei Lang zaterdagavond.

“Het waren spannende weken, maar ik ben heel blij dat alles nu rond is. Ik ben hongerig naar prijzen en wil daarin heel belangrijk zijn voor het team”, zei hij na het ondertekenen van het vijfjarig contract.

PSV is in Nederland de vierde club voor Noa Lang. Eerder speelde de aanvaller voor Feyenoord, Ajax en FC Twente. Lang speelde 16 duels in de Eredivisie en scoorde totaal 4 keer.


Vorig artikelNoa Lang had voor zichzelf maar één optie: ‘Ik weet zeker dat ik heel goed bij PSV pas’
Volgend artikelScorende basisspeler Ismael Saibari wint Africa Cup met Marokko U23 en wil langer bij PSV blijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in