Home Nieuws Scorende basisspeler Ismael Saibari wint Africa Cup met Marokko U23 en wil...

Scorende basisspeler Ismael Saibari wint Africa Cup met Marokko U23 en wil langer bij PSV blijven

1024
0

Ismael Saibari heeft zaterdag de U23 Afrika Cup of Nations weten te winnen. De jonge aanvaller zette daarmee de kroon op het werk want de PSV’er bleek het gehele toernooi belangrijk voor zijn land.

De energieke aanvaller speelt net en goed jaar op het hoogste niveau nadat hij vorig jaar feitelijk past wist door te breken. PSV speelde de oefenwedstrijd tegen stadgenoot FC Eindhoven en Saibari legde de stadgenoot met rushes, veel energie, loopacties en doelpunten over de knie.

Zijn carriere bleek daar in de oefenwedstrijd tegen de stadgenoot, eigenlijk te zijn aangevangen. Heden ten dage is Saibari al international voor Marokko. Met Saibari in de basis wist Marokko Onder 23 de finale na verlenging te winnen van Egypte.

Saibari kreeg uiteindelijk in vier van de vijf wedstrijden een basisplaats toebedeeld. Alleen in het laatste groepsduel, toen Marokko al zeker was van de volgende ronde, mocht de aanvaller op de bank beginnen. Met een doelpunt en twee assists had Saibari ook een belangrijke rol in het succes van de Marokkaanse ploeg.

Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt hij daarnaast op een langer verblijf bij PSV. Zijn contract in Eindhoven loopt nog twee seizoenen, maar zelf hoopt hij op een verlenging van zijn nog lopende contract. Na zijn vakantie gaat de aanvaller met PSV in gesprek om een langer verblijf bij PSV te bewerkstelligen.


Vorig artikelHet stevige signaal na Noa Lang transfer, Earnie Stewart legt uit waarom Lang goed bij PSV past
Volgend artikelPeter Bosz speelde grote rol in transfer Lang naar PSV: ‘Brands en Stewart verdienen grote complimenten’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in