Home Nieuws ‘Het loopt misschien even niet maar we hebben bij PSV een prima...

‘Het loopt misschien even niet maar we hebben bij PSV een prima ploeg’

52
0

Cody Gakpo erkent dat het momenteel bij PSV verre van goed loopt maar blijft erbij dat de ploeg nog steeds over veel kwaliteiten beschikt.

Gakpo had het fijner gevonden als de ploeg nu bij elkaar was gebleven in plaats van uit te waaieren naar de verschillende nationale selecties. De Eindhovenaar wil hard werken met zijn ploegmakers om de misère te overwinnen.

PSV heeft nu zes wedstrijden op rij niet gewonnen en Gakpo wil dat zo snel mogelijk oplossen. “Het is leuk om bij Jong Oranje te zijn, maar niet zo zeer omdat het nu minder gaat bij de club”, zegt hij tegen FOX Sports.

“Juist in dit soort periodes zou het goed zijn om bij elkaar te blijven, maar er is interlandbreak dus is iedereen weg. Daarna moeten we het dan weer oppakken.”

Doordat Calvin Stengs en Myron Boadu nu voor het grote Oranje spelen mist Jong Oranje twee steunpilaren, net als PSV dat met Steven Bergwijn en Donyell Malen doet. “We gaan zien wat voor impact het heeft, maar we hebben nog steeds een goede ploeg. Bij PSV is dat ook zo. Het mag dan wel even niet lopen maar dat kan gebeuren in het voetbal.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here