Home Nieuws Spaans medium meldt interesse PSV in Go Ahead aanvaller Córdoba, transfersom anderhalf...

Spaans medium meldt interesse PSV in Go Ahead aanvaller Córdoba, transfersom anderhalf miljoen euro

5976
0

Go Ahead Eagles heeft zichzelf afgelopen maanden en vooral afgelopen weken op een goede en effectieve manier op de kaart gezet.

De club uit Deventer weet goede prestaties te koppelen aan uitstekend aanvallend spel. De Deventer club heeft bovendien een paar ras voetballers in huis. Een daarvan luistert naar de naam Iñigo Córdoba. De Spanjaard wordt dit seizoen door Athletic Bilbao verhuurd aan Go Ahead Eagles, waarbij The Eagles een optie tot koop hebben.

Bij Go Ahead maakt Córdoba al het gehele seizoen een uitstekende indruk en is hij met elf doelpunten dit seizoen clubtopscorer. Dat is bij Ajax en PSV niet onopgemerkt gebleven. Het Spaanse medium AS meldt dat PSV dusdanige interesse heeft in de aanvaller, dat het de mogelijkheden onderzoekt om de aanvaller aan het einde van het lopende seizoen over te nemen van de club uit Bilbao. AS meldt ook dat Bilbao op de hoogte is van de interesse van PSV en dat het de aanvaller zelf ook op de voet volgt bij zijn tijdelijke Nederlandse werkgever.

De transfersom die AS noemt lijkt te overzien. De marktwaarde van de 24-jarige Spanjaard wordt geschat op ongeveer anderhalf miljoen euro. Dat heeft onder meer van doen met zijn nog kortstondig lopende contract in Baskenland.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here