Home Nieuws Stijgen de kansen op de titel opnieuw? ‘PSV wordt dit seizoen kampioen’

Stijgen de kansen op de titel opnieuw? ‘PSV wordt dit seizoen kampioen’

2104
0

PSV is in heuse titelstrijd verwikkeld met Ajax en die race zal voorlopig nog wel even aanhouden in de intensiteit waarin deze zich momenteel weet te bevinden.

De algehele verwachting is dat PSV en Ajax tot de laatste dag zullen strijden om de landstitel en dat schept verwachtingen bij alle media, analisten en oud-trainers cq spelers. Zo ook bij René Eijkelkamp. De oud assistent-trainer onder Hiddink en Fred Rutten volgt PSV nog op de voet en ziet tot zijn genoegen PSV naderen.

Het doet René Eijkelkamp deugd dat PSV nog lang niet is uitgeschakeld om het kampioenschap. Sterker nog, de oud-spits denkt zelfs dat PSV aan het langste eind gaat trekken. Dat zegt hij in gesprek met de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. René Eijkelkamp denkt dat PSV Ajax nog dichter zal gaan naderen en uiteindelijk aan het langste eind zal gaan trekken.

Eijkelkamp denkt namelijk dat PSV gaat profiteren van de onrust bij Ajax en dus ziet hij PSV dit seizoen wél kampioen worden.
‘PSV wordt kampioen. Die gaan nu gebruik maken van de problemen in Amsterdam. De wens is de vader van gedachte’, zegt hij in de Podcast van Voetbal International.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here