Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof wijzen nieuwe penaltynemer aan

Gebroeders van de Kerkhof wijzen nieuwe penaltynemer aan

34
0

Willy en Rene van de Kerkhof hebben genoten van PSV. De broers balen van de gemiste strafschop en wijzen Marco van Ginkel aan als nieuwe penaltynemer.

“We hadden de Efteling binnen, sprookjes worden toch bewaarheid. PSV stond er gewoon weer, ondanks de tegenslag die ze kregen. Gaston Pereiro, Davy Pröpper en Marco van Ginkel namen PSV op sleeptouw. Heerenveen speelde goed, maar PSV had het geluk aan het einde. Ik vergelijk het een beetje met ruim twee jaar geleden toen PSV met 4-3 won van Feyenoord.”

Willy noemt Van Ginkel, de maker van de belangrijke 3-3, de motor van het elftal. “Hij pakt op het juiste moment een bewuste gele kaart, hij legt vuur in de wedstrijd en dat motiveert ook de andere spelers. Het is een geweldige keuze dat Van Ginkel nu weer bij PSV is en het kan de ommekeer zijn voor dit elftal.” René: “Het is toch desastreus aan het worden. Hij schoot ‘m zo slecht in. Misschien moet Zoet de penalty’s maar gaan nemen, hij heeft een vaste trap.” Willy wijst Van Ginkel aan. “Ik denk dat hij zelfvertrouwen genoeg heeft en het is een geweldige voetballer.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here