Home Nieuws Gakpo, Til, Gutiérrez en Mwene weer fit, Ramalho nadert fitheid maar slecht...

Gakpo, Til, Gutiérrez en Mwene weer fit, Ramalho nadert fitheid maar slecht nieuws over Mauro Júnior

10717
0

De selectie van Ruud van Nistelrooij werkt langzaam toe naar de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Dat betreft de wedstrijd voor de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax.

Er is goed nieuws van het blessurefront te melden. Dat weet op haar beurt het Eindhovens Dagblad te melden. Ruud van Nistelrooij kan namelijk spoedig weer beschikken over Cody Gakpo, Guus Til, Phillipp Mwene en Érick Gutiérrez, weet de Eindhovense krant te melden.

Het genoemde viertal trainden deze week al weer zonder problemen met de groep mee, schrijft de krant. Van Nistelrooij lijkt daarom tegen Real Betis een beroep te kunnen doen op Gakpo, Til, Mwene en Gutiérrez. Er is nog meer goed nieuws want ook André Ramalho en Carlos Vinícius staan inmiddels weer op het trainingsveld en zijn op de terugweg richting volledige fitheid.

Voor Jarrad Braithwaite en Savinho is de situatie net even wat anders. Beide spelers beschikken nog niet over de juiste papieren. Wel is er minder goed nieuws te melden over Mauro Júnior. De revelatie van vorig seizoen is nog niet hersteld van zijn liesblessure. Daarmee lijkt een vertrek van linksback Max uitgesloten te zijn.


Vorig artikelVIDEO | Savinho inmiddels op de Herdgang
Volgend artikelSavinho: ‘Romario en Ronaldo hebben hier gespeeld, dat wil ik ook’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in