Home Nieuws Fred Rutten eist een prestatie in Alkmaar maar lijkt waarschuwing af te...

Fred Rutten eist een prestatie in Alkmaar maar lijkt waarschuwing af te geven: ‘Er zit heel veel teleurstelling in de ploeg’

5599
0

De PSV selectie zou grotendeels erg teleurgesteld zijn na de breuk met de trainer, die zo plots opstapte.

Of Ruud van Nistelrooij een emotionele beslissing heeft genomen, zoals deze week aan tafel bij Vandaag Inside werd geopperd, laten we even in het midden. Feit is dat er veel teleurstelling heerst in en rondom de club en dat lijkt ook te gelden voor de ‘gebroken’ spelersgroep. Het vertrek van de trainer hakt er flink in, zo is gebleken. Een woedende Ibrahim Sangeré die uit zijn auto gehaald diende te worden nadat hij verbijsterd in de kleedkamer achter bleef na de mededeling van Ruud van Nistelrooij, die iedereen slechts een hand gaf en daadwerkelijk als een dief in de nacht vertrok vanaf de Herdgang.

De snelheid van de beslissing van de hoofdtrainer van PSV is enorm te noemen en bijna onverklaarbaar. Hoe dan ook, PSV moet verder en gaat verder. Te beginnen in Alkmaar. De vraag is dan ook of PSV aangeslagen op het toneel zal verschijnen of dat de heren selectiespelers, waarvan er een aantal toch echt schuldig zijn aan het vertrek van de trainer, de rug rechten en een resultaat mee naar Eindhoven zullen nemen.

Fred Rutten zegt klaar te zijn voor de klus in Alkmaar. Rutten probeert zijn team zo goed mogelijk klaar te stomen voor het duel om de tweede plaats aankomende weekend. Desondanks heerst er wel teleurstelling binnen de selectie, zo gaf Rutten aan.

Rutten blikt op het persmoment terug op de periode na het nieuws over Van Nistelrooij. “Ik heb in alle rust hier en daar gesprekjes gevoerd. Er zit heel veel teleurstelling in. Het is niet zomaar wat, als dit voor de laatste wedstrijd plots inslaat. Dan ga je hevige gesprekken voeren en ga je in alle rust trainingsvormen bedenken, waarin je als team kan functioneren. Dat hebben we gedaan.”


Vorig artikelDit zegt kandidaat-trainer Pascal Jansen over de vacature bij PSV
Volgend artikelNa drie prijzen met PSV is Philipp Max defnitief speler van Frankfurt | Transfersom 2 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in