Home Nieuws Dit zegt kandidaat-trainer Pascal Jansen over de vacature bij PSV

Dit zegt kandidaat-trainer Pascal Jansen over de vacature bij PSV

8978
0

Valentijn Driessen is zeker van zijn zaak. Az trainer Pascal Jansen is kandidaat-trainer bij PSV.

Dat zei de voorman van de voetbalafdeling deze week bij Vandaag Inside. Of PSV gaat doorpakken valt nog te bezien maar de trainer van de Alkmaarders staat wel op het lijstje in Eindhoven, denkt Driessen te weten. Op zijn beurt zegt Pascal Jansen niet bezig te zijn met eventuele interesse van PSV. Vrijdagmiddag bezigde Jansen een aantal open deuren, zoals we die alleen in de voetballerij kennen.

Jansen was in het verleden in Eindhoven al jeugdtrainer en hoofd opleidingen, waardoor de optelsom snel is gemaakt maar de coach van de club uit Alkmaar reageert nuchter op de geruchten. “Dat is inherent aan de voetballerij”, aldus de trainer bij ESPN. “Het is best wel typisch: de trainer zit bij wijze van spreken nog geen twee tellen in zijn auto naar huis en dan komen er allemaal lijstjes voorbij. Het is wat het is.”

Op de vraag of de stap naar een club uit de traditionele top-drie nog wel ziet als promotie, antwoordt Jansen ontwijkend middels een aantal open deuren. “Een vervolgstap is voor mij totaal niet aan de orde. We spelen zondag tegen PSV om de derde plek en wij moeten winnen om daar kans op te maken. Dát is waar al onze aandacht naartoe gaat”, klinkt het.


Vorig artikelFred Rutten zag vertrek Van Nistelrooij niet aankomen en wijst naar Van Aanholt: ‘Hij heeft nog wat goed te maken’
Volgend artikelFred Rutten eist een prestatie in Alkmaar maar lijkt waarschuwing af te geven: ‘Er zit heel veel teleurstelling in de ploeg’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in